Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Pachete


Pachete cu logo

Pachete promoționale pentru ședințele de coaching

Coaching zi de zi în Iași

De cele mai multe ori, începuturile sunt cele mai dificile. Când vine vorba de propria persoană, merită să alegem ce e mai bun.

Investește mai mult în tine, dezvoltă-te și beneficiază de ședințele de coaching, pentru viața personală, dar și pentru cea profesională.

Indiferent de natura întrebărilor tale, de schimbările pe care vrei să le faci, sau de îmbunătățirile vizate, există un proces ce trebuie etapizat pentru rezultate clare, de durată. Aici intervine rolul meu, de a parcurge alături de tine tot procesul ce se dovedește a fi necesar.

De ce să lucrezi cu un coach?

– Pentru descoperirea căilor rapide și eficiente prin care îți poți seta scopurile și poți lucra pentru a le atinge. Vei dobândi claritate pentru a descoperi ceea ce vrei cu adevărat să obții.

– Pentru explorarea modalităților prin care poți face schimbările necesare, indiferent de sfera vieții. Cei mai buni pași de urmat sunt aleși de tine, pentru ca întreg procesul să fie cel potrivit.

– Pentru dezvoltarea abilităților pe care le-am descoperit împreună în urma ședințelor precedente și conceperea unui plan pentru următoarea perioadă.

Pachetele sunt special concepute pentru rezultate vizibile, măsurabile, cu obiective clare. De astăzi vei renunța la afirmația ,,nu știu ce să fac’’. Beneficiază acum de pachetele cu prețuri speciale.