Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Povestea mea


Bună,

Sunt Diana Diaconescu — life coach acreditat și practician în orașul Iași, locul care și-a pus amprenta într-un mod pozitiv și mi-a oferit o direcție importantă de dezvolutare și evoluție. Povestea mea e un puzzle de întâmplări, oameni, locuri, experiențe și întâlniri care și-au făcut loc în viața mea și m-au adus pe acest drum. E unul cu care rezonez și mă simt împlinită și în care simt că pot să îmi aduc propria contribuție.

Așa a și început interesul pentru life coach și NLP (programare neuro-lingvistică), practicându-le pentru mine și văzând rezultatele îmbucurătoare pe care le aduc în propria viață. Am fost atentă la tot procesul și am realizat în nenumărate rânduri că mă reprezintă într-o măsură foarte mare și că direct sau indirect, derulasem activități de life coach, respectiv de NLP, pentru cei din jur și până la momentul respectiv.

Mi-am debutat jurnalul academic în Iași, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, în cadrul Facultății de Litere, secția Spaniolă-Latină, iar timpul petrecut acolo mi-a creat apetit nu doar pentru limbile străine în general și ci pentru călătorii în special. Din acest motiv, am petrecut câțiva ani în afara țării, în Spania și Elveția, unde am continuat aprofundarea unor tematici care mă defineau și pe care am reușit să le acopăr cu succes prin intermediul unui master în Traduceri Literare (Universitatea Pompeu Fabra, Barcelona) și a unor burse de cercetare doctorală (Universitatea Centrală, Barcelona și Universitatea Fribourg, Elveția).

Mă caracterizează perfecționismul și dorința de a înțelege în profunzime un anumit subiect, calități care sunt dovedite și de încăpățânarea sănătoasă de a închide cercul studiilor academice cu titulatura de Doctor în Filologie la universitatea la care am debutat, respectiv Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Așadar, tot acest ping-pong multicultural, experiențele diverse de care am avut parte și dinamica accentuată din această perioadă cântăresc mult în activitatea de life coach și practician NLP (programare neuro-lingvistică). Port ambele pălării și mă dedic zilnic în vederea îmbunătățirii serviciilor pe care le ofer celor care apelează la mine.

Am învățat de la cei mai buni din domeniu și am făcut tot ce a depins de mine în vederea obținerii cunoștințelor și abilităților necesare. Astfel, portofoliul meu cuprinde o diplomă acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscută de Ministerul Educației, o diplomă de NLP-Coach Asociat și Practician NLP de la SNLP (Society of NLP din Statele Unite ale Americii, semnată de faimosul Richard Bandler), precum și o diplomă de la ICI—International Association of Coaching Institutes (ICI).

Cred că cea mai bună poveste e cea pe care o spunem uitându-ne în ochii persoanei din fața noastră. Mi-ar plăcea să îți împărtășesc jurnalul meu și să ne cunoaștem mai bine la o cafea.