Cum stai cu eficiența?


decision-making-resizeWorkshop Intensiv de Orientare, Organizare Personală & Prioritizare

Ai început 2019 în forță sau așa și-așa? În viața de zi cu zi urmărești interesele tale, ale șefului sau ale partenerului? Cum să te împarți și în ce ordine?

Am construit cu atenție workshopul Cum stai cu eficiența pentru a te ajuta să descoperi calea cea mai productivă de a aborda lucrurile într-o manieră frumoasă. Fiecare activitate la care te invităm a fost aleasă pe baza solicitărilor frecvente primite de la colegi, prieteni și clienți, pentru a răspunde unor nevoi aparent greu de definit, într-un mod cât mai clar.

IMPORTANT: Activitățile pe care le-am pregătit se adresează atât lucrului individual cât și lucrului în echipă sau în cuplu. Vei lucra cu instrumente profesionale pentru Training, Coaching și Dezvoltare personală care se bazează pe metodologia și valorile Points of You™ și cu tehnici de management al productivității.

  •      Prima activitate: Cum să îți urmezi interesul

Te vom ajuta să descoperi care sunt pe interesele propria și cum să te focusezi pe ele, vei afla ce funcționează bine în viața ta, ce nu funcționează și cum să faci să funcționeze.

  • A doua activitate: Care sunt valorile tale, de fapt

Vom vorbi despre adevăratele valori și ce reprezintă ele în viața ta zilnică, pe plan profesional, familial și social. Vom afla care sunt valorile care ne ghidează pe fiecare, în parte, cum ne comportăm când cel/cea cu care lucrăm sau avem o relație apropiată are un alt set de valori și vom stabili ordinea și importanța acestora în viața noastră.

  • A treia activitate: Cum să fii mai productiv/(ă) individual sau în echipă

Te vom ajuta să îți stabilești prioritățile prin tehnici de management al productivității. Vei identifica în mod corect nevoile, dorintele și obligațiile pe care le ai precum și modul cel mai eficient de a le organiza. Vei afla care sunt factorii perturbatori din activitatea ta personală sau profesională și vei învăța cum să îi gestionezi.

Activitățile din cadrul worshopului vor fi susținute de către Diana Diaconescu împreună cu Andreea Tănase.

Diana Diaconescu este Coach acreditat și practician în orașul Iași și este pasionată de felul în care își poate ajuta semenii, la modul pragmatic, să iasă din încurcături mentale. Are la activ doctoratul în Filologie, o diplomă acreditată de ANC i și recunoscută de Ministerul Educației, o diplomă de NLP-Coach Asociat și Practician NLP si alta de master NLP de la SNLP – Society of NLP din SUA, semnate de Richard Bandler, precum și o diplomă de la ICI—International Association of Coaching Institutes.

Andreea Tănase este Regional Sales Manager la DIGI, cu o experiență de 15 ani în management. A coordonat echipe de la 5 la 200 de oameni, cu performanțe deosebite la nivel național. Datorită studiilor și certificărilor obținute a instruit și format oameni în ultimii 9 ani în domenii ca: managementul vânzărilor, leadership, managementul productivității, management organizațional, management strategic, management motivațional, managementul conflictelor.

Onorariu participare: 200 lei/persoană sau 350 lei/2 persoane (partener de viață/de lucru)

Garantăm returnarea 100% a onorariului în cazul în care workshopul nu îți aduce satisfacție.

Cum te înscrii?

Modalități de plată:

  1. Transfer online în cont RO58RNCB0175158862660001.
  2. Direct la studio-ul de coaching al Dianei Diaconescu din Iași – Strada Zugravi, Nr. 25

Mai multe informații și detalii: 0745659833 – Diana; 0747933729 – Andreea.

Număr maxim participanți: 20

Data: 16 martie 2019

Locația: Hotel Ramada, Sala Roma

Durata: 6h, de la 10.00 la 18.00

Networking: 2 pauze de cafea (cafea și gustări incluse), 1 pauză prânz (neinclus)

Comentarii

comentarii