Cum să îți urmezi interesul?


obiceiuri sanatoase

Prima activitate a workshop-ului ,,Cum stai cu eficiența’’ se bazează pe nevoia de a avea timp pentru noi, de a ne descoperi.

Cum să îți urmezi interesul?

Întrebarea e relativ simplă, dar răspunsul are nevoie de foarte multă deschidere. Viața noastră foarte activă ne cam împiedică să ne acordăm atenția de care avem nevoie. Lipsa momentelor de onestitate față de noi înșine ne ține mereu la același nivel și ajungem să intrăm într-o rutină totală, a gândurilor, a obiceiurilor și a dorințelor. Trebuie să descoperim care sunt interesele proprii și cum să ne focusăm pe ele, ce funcționează bine în viața noastră, ce nu funcționează și cum facem să funcționeze.

De cele mai multe ori răspunsurile ne sunt la îndemână, dar lipsa atenției față de propria persoană, care se regăsește în bine cunoscuta sintagmă ,,O să ma apuc de mâine’’ este primul mare impediment. Aici intervin workshop-urile de orientare și de organizare personală, orele de coaching, sportul, yoga și weekend-urile petrecute în natură. Nu contează în ce ordine le privești, toate îți oferă răspunsurile pe care le cauți. Pentru a-ți simplifica viața este bine să renunți la sarcinile inutile, care îți consumă timpul și te storc de energie și să faci loc celor cu adevărat importante, care te ajută să îți atingi obiectivele. Oricât de mult ne displace matematica, și viața noastră e un tabel care trebuie calculat și bifat. Obiectivele sunt cifrele cu care jonglăm, mai ales când simțim nevoia de a controla și de a schimba anumite aspecte care ne nemulțumesc.

Dacă prima parte este stabilită, dacă reușim să ne conturăm interese personale și profesionale, astfel încât să știm ce ne face fericiți, mai rămâne să descoperim calea prin care ne putem urma interesele. Dacă ne cunoaștem personalitatea și ne putem alege și defini valorile, totul devine mai simplu.

În urma workshop-ului, vom descoperi împreună răspunsul la această primă întrebare și vom ajunge să aflăm care sunt interesele noastre, cele demult uitate sau cele care ni se par imposibil de realizat. Indiferent dacă e vorba de viața personală sau de cea profesională, trebuie să ne alegem scopul și să începem să lucrăm la realizarea obiectivelor. Doar așa ne putem contura o viziune asupra existenței noastre, și vom afla ce ne face să fim entuziasmați și bucuroși, cum să muncim din plăcere, nu din necesitate și cum să dobândim curajul de a ne reinventa.

Așadar, dacă vrei să realizezi tot ceea ce ți-ai propus până acum, dar nu ai găsit timpul și resursele necesare, eu las aici motivul pentru care să îți faci o programare cât mai repede. Dacă vrei să te cunoști mai bine și să faci o schimbare, înscrie-te prin formular https://docs.google.com/forms/d/1UPSVDMGtBwI4Uxo7TXrJQb6uGg8XboEbwTHMvucINFU/edit și hai să aflăm împreună răspunsurile dorite.  

Nu uita! Pentru înscrieri, completează formularul  și primul pas este făcut. În cazul în care ai nevoie de lămuriri sau detalii în plus, mă găsești la 0745 659 833.

Comentarii

comentarii