Tu știi care sunt valorile tale, de fapt?


realizarea_obiectivelor

Valorile sunt busola noastră interioară, care ne ghidează deciziile, comportamentul și alegerile. Atunci când nu cunoaștem și nu respectăm aceste valori, suntem indeciși, mereu nervoși și cu o stare de neliniște. Ce este cu adevărat important pentru tine? Când știi răspunsul la  aceasta întrebare, ești mult mai calm și încrezător.

Identificarea valorilor personale se poate face individual sau în cadrul unui demers de coaching. Aici intervine rolul workshop-ului, care ne ghidează spre cele mai importante răspunsuri, care ne pot schimba viața și ne pot aduce liniște și pace.

În workshop-ul Cum stai cu eficiența vorbim despre adevăratele valori și ce reprezintă ele în viața ta, pe plan profesional, familial și social. Aflăm care sunt valorile care ne ghidează pe fiecare în parte, cum ne comportăm când persoana cu care lucrăm sau persoana cu care avem o relație apropiată are un alt set de valori. Stabilim ordinea și importanța lor pentru fiecare în parte.

Identificarea  valorilor proprii și stabilirea ordinii și priorității lor în sistemul propriu al fiecăruia ne oferă un sentiment de verticalitate și putere interioară. Sistemul tău de valori, chiar dacă nu ai realizat până în acest moment, reprezintă fundamentul pe care sunt construite principiile sau regulile tale de viață.

Vino să lucrăm împreună și să aflăm cum propriul sistem de valori ne ghidează deciziile și relațiile de orice fel. Cu cât ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, luăm deciziile corecte și suntem mai bucuroși, mai mulțumiți de fiecare aspect al vieții noastre.  

Dacă vrei să te cunoști mai bine și să faci o schimbare, înscrie-te prin formular  și hai să aflăm împreună răspunsurile dorite.  

Pentru înscrieri, completează formularul  În cazul în care ai nevoie de lămuriri sau detalii în plus, mă găsești la 0745 659 833.

Comentarii

comentarii