Cum să fii mai productiv


nu te mai plange

Cei mai mulți dintre noi au probleme în a-și manageria eficient timpul, iar cei care reușesc să facă asta au ajuns la formulele câștigătoare după ani și ani, sau după multe deadline-uri ratate.

Workshop-ul Cum stai cu eficiența te ajută să îți stabiliești prioritățile prin tehnici de management al productivității. Oricât de complex ar suna, cu puțin ajutor din partea unui coach, procesul devine mai simplu prin îndrumarea potrivită. Vei identifica în mod corect nevoile, dorințele și obligațiile pe care le ai, dar și modul cel mai eficient de a le organiza.

Dacă vrei să devii o persoană productivă, trebuie să începi prin a urma câțiva pași esențiali în procesul tău de creștere pe partea de business. Ține cont de următoarele:

  1. Nu fă același lucru de două ori. Oamenii productivi nu lasă niciodată ceva în așteptare. Orice ai avea de făcut, rezolvă pe loc, altfel va trebui să te întorci de unde ai plecat.
  2. Înainte să pleci la muncă, pregătește-te pentru ziua de mâine. Oamenii productivi își încheie fiecare zi pregătindu-și lucrurile pentru ziua următoare. Prin această activitate reușești să solidifici ce ai făcut în ziua respectivă, dar și să îți planifici succint treburile din ziua următoare.
  3. Nu amâna lucrurile care îți displac. Fii sincer și acceptă că uneori trebuie să facem și ceea ce nu ne place în mod deosebit. Începe dimineața cu aceste lucruri și ziua ta va deveni mai ușoară și mai plăcută.
  4. Respectă programul. Orice ai avea de făcut, asigură-te că te încadrezi în timp. Lucrurile bine făcute necesită seriozitate și concentrare maximă. Cu cât te respecți mai mult pe tine, cu atât vei respecta și programul tău și al celor care lucrează cu tine.
  5. Nu te teme să spui NU. Oamenii super productivi au curajul să rostească acest cuvânt atunci când cred cu tărie că e cazul să îl folosească. Să spui NU în fața unei obligații te ajută să onorezi celelalte obligații care așteaptă să le îndeplinești.
  6. Fără ,,multitasking’’. E greu, dar nu imposibil. Toate cercetările relevă faptul că rezolvarea mai multor sarcini în același timp nu este o metodă productivă și afectează calitatea cu care acestea sunt soluționate. Ține cont de faptul că creierul tău nu se poate concentra la două lucruri în același timp, motiv pentru care trebuie să fie rezolvate pe rând, cu maximă atenție.

 

Aceștia sunt doar câțiva dintre pașii pe care ne vom axa la workshop-ul Cum stai cu eficiența. Mai mult, vom face o analiză a situației actuale, vom identifica factorii care te motivează și vom ajunge la analiza priorităților, pentru a identifica activitățile profitabile.

Ca procesul să fie cât mai aproape de așteptările tale, vom lucra împreună și vei afla care sunt factorii perturbatori din activitatea ta personală sau profesională și cel mai important, vei învăța cum să îi gestionezi.

Așa cum v-am obișnuit până acum, pentru înscrieri la workshop, completează formularul . În cazul în care ai nevoie de lămuriri sau detalii în plus, mă găsești la 0745 659 833.

 

Comentarii

comentarii